Ez a sorozat pedig nem más, mint a Lost, amelyet az RTL Klub 2005. január 22-én mutatott be Magyarországon (köszi, ABC!). Nem kétséges, hogy az utóbbi évek egyik legjobb sorozatáról van szó, amelynek első részét az Egyesült Államokban, több mint 18 millióan látták, és amelynek kezdőköltségét csak az idén bemutatott Terra Nova múlta felül. Emlékszem, hétről-hétre vártam az újabb epizódot, de sosem volt elég belőle. A Lost is olyan sorozat, mint a 24: heti egy rész nem elég belőle. A sorozat mind a hat évadját végignéztem, a DVD-ket beszereztem, így ha kedvem támad egy-egy részt megnézni, elő tudom bármikor venni (na jó, az utóbbi időben nem, de ez egyéni probléma).

Mivel majdnem kerek évfordulót ünneplünk, és közben én is ledaráltam gyorsan újra az első évadot, pár kérdést felteszek, és azok között, akik helyesen válaszolnak, egy LOST: VIA DOMUS PC játékot sorsolok ki, amit vagy személyesen, vagy postán juttatok el majd a nyertesnek...

Szóval, hajrá, itt vannak a kérdések:

1. Jack és Sawyer szerepére kik voltak még versenyben?
2. Melyik részben ismerte meg Jack a feleségét, Sarah-t?
3. J.J. Abramsnak milyen feladattal kellett foglalkoznia párhuzamosan, míg az egyik részt rendezte?
+ 1. Hol szedték szét az Oceanic 815-ös gépét, mielőtt a forgatási helyszínre szállították?






A sorsolás egy hét múlva lesz, a nyertest privát üzenetben értesítem.

Frissítés: Mivel pár napra elutazom, a sorsolás csak jövő héten lesz megejtve, addig is várom a még nyerni akarók helyes megfejtéseit!