A jelöltek:

Playing Field 2
Bár az első részhez hasonló sztori mód (egy srác reklamál Istennél a haverja halála miatt, de Isten váratlanul elalszik, a srác pedig várakozás közben elindítja a számítógépén levő Playin Field nevű programot) nincs benne, de sok apró pálcikaemberkét bibliai csapásokkal elpusztítani még mindig jó móka!

The Last Stand II
Már az előző rész is rendkívül addiktív volt (20 éjszakán keresztül kellett túlélnünk a zombi inváziót, amíg megjött a hadsereg mentőosztaga; nappal meg lehetett javítani a bázist védő barrikádot, túlélőket keresni, fegyverek után kutatni), a második még erre is rá tudott tenni egy lapáttal. Meghatározott idő alatt városról városra haladva el kellett jutni Reunion Citybe, ahonnan kimenekítik a túlélőket. Mielőtt áthaladhattál volna egy másik városba, elég ellátmányt kellett gyűjteni az úthoz, valamint továbbra sem ártott további túlélők, és durvább fegyverek után kutatni. Nincs rá rossz szó. Korrekt folytatás továbbra is szép grafikával.

Pandemic 2
A számozás kicsit hibás, hisz tulajdonképpen már a harmadik játék a sorozatban, de ezzel nem érdemes foglalkozni. A lényeg, hogy tömegpusztító vírust irányítva kiírtani az emberiséget továbbra is jó dolog, ráadásul most már lehet nehézségi szintet, és módot is (casual és normal) választani.

Én ezeket nevezném az idei legjobbaknak, ezekkel töltöttem a legtöbb időt, ha igényes flash játékokkal akartam játszani.

A Legjobb Flash Játék ezek közül:
The Last Stand II
Mert továbbra is az egyik legszebb az egész mezőnyben, a térképen való lépkedés, a nappali kutatás továbbfejlesztett módja pedig még élvezetesebbé és kiválóbbá teszi ezt a játékot. Barrikádot megerősíteni, fegyvert a kézbe, headshot!