• A Marvel's Spider-Man 2 volt a legkelendőbb játék októberben
  • Az Egyesült Államokban
  • De a teljes évet nézve is a negyedik helyen áll
  • 11 nap alatt több mint ötmillió példányt adtak el belőle

Elég nehéz körülmények között kellett bizonyítaniuk a barátságos és közkedvelt Pókembereknek (most már azt is tudjuk, hogy melyikük az igazi), hiszen felettébb combosra sikeredett az október (meg úgy a teljes év) videójátékos megjelenések szempontjából. A Marvel's Spider-Man 2-nek azonban még így is sikerült kiemelkednie a tömegből, ráadásul nem csupán minőség, de eladások terén is. Már a megjelenést követő 24 órában több mint 2,5 millió példány kelt el a játékból, amellyel megelőzte az addigi csúcstartó God of War Ragnarököt, 11 nap alatt pedig több mint ötmillió darab talált gazdára, ami jól jelzi, mekkora sikert arattak New York megmentői.

A program diadalmenete nem meglepő módon a tengerentúlon ragyog a legfényesebben, a Circana adatai alapján ugyanis a Marvel's Spider-Man 2 volt a legkelendőbb cím az Egyesült Államokban októberben, ami elég szép teljesítmény annak fényében, hogy egy PlayStation 5 exkluzív játékról beszélünk, ráadásul szép számmal akadt konkurencia. Mindennek fejébe az egész évet nézve is az élvonalba tartozik a szuperhősös móka, mivel ezen a téren csak a The Game Awards által teljesen mellőzött Hogwarts Legacy, az Év játéka aspiráns The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, valamint a Madden NFL 24 tudta lekörözni. Ilyen sikerek mellett számíthatunk arra, hogy érkezik még néhány DLC az alkotáshoz (talán épp Fenegyerekkel a főszerepben), ahogy egy Venom spinoff sincs kizárva.

Októberben ismét behálózta a szívünket a barátságos és közkedvelt Pókember! Megérkezett a Marvel's Spider-Man 2, amit már a kosárba dobhattok a Konzolvilágnál!