• Május 27-én érkezik a következő Elusive Target célpont a Hitmanbe
  • 48 órát kapunk a The Congressman nevű karakter lenyomozására és kiiktatására
  • Kipróbáltuk a Hitman bétáját

A múlt hét pénteken indulhattak a Hitman felhasználói az első Elusive Target célpont levadászására, mely játékmód különlegessége, hogy minimális információ mellett nekünk kell felderíteni, hogy ki a valódi kiiktatandó személy, majd csupán egyszer próbálhatjuk meg eltenni láb alól. Ha elhibáznánk az akciót, vagy kicsúsznánk a megadott időkeretből, akkor sajnos több lehetőségünk nincs, a célszemély örökre kámforrá válik a játék világából.

Az első körben ugyan akadt egy-két kiemelkedően ügyes bérgyilkos, hiszen a Sergei Larin nevű célpontot a játékmód élesedését követően 6 perccel már kiiktatta az egyik felhasználó, sokan azonban elpackázták a lehetőséget, hiszen a próbálkozók 43%-ának nem sikerült teljesíteni a küldetést. Szomorkodniuk azonban nekik sem kell, jövő hét pénteken, vagyis május 27-én javíthatnak, ugyanis máris jön a következő Elusive Target a The Congressman becenévre hallgató NPC személyében, aki Sapienza városában bujkálva igyekszik majd elkerülni a halálos találkozást velünk. A kalapos úriember likvidálására ezúttal is 48 órát kapunk, így nem árt majd résen lenni, hogy pontosan mikor tűnik fel a karakter a napfényes olasz kisvárosban.

hitman-elusive-target-2.jpg

Az Elusive Target missziókat érdemes megpróbálni, hiszen 5 sikeresen végrehajtott megbízást követően a Hitman: Absolution, míg 10 után a Blood Money ikonikus gúnyáját helyezhetjük a 47-es ügynök ruhatárába.