• A Conflict frissítés több PC-n játszó felhasználó karakterét eltűntette a programból
  • PS4-en és Xbox One-on is feltűnt a probléma
  • A Ubisoft Massive már dolgozik a megoldáson
  • The Division videoteszt

A The Division 1.1-es frissítésekor több Xbox One-on játszó felhasználónak nyomtalanul eltűnt a hosszú játékórák alatt megizmosított karaktere a programból, ám a Ubisoft Massive fejlesztőgárdája akkor a rakoncátlan szerverek megjavításával orvosolta a problémát. Most is hasonló tettre volna szükség, ugyanis a ma élesedett Conflict frissítés ismételten elragadott jó pár ügynököt, azzal a különbséggel, hogy ezúttal főként a PC-n játszókat érinti a probléma.

A Ubisoft PC-s technikai segítségnyújtásra megnyitott fórumát pillanatok alatt ellepték a panaszos bejegyzések, ugyanakkor az Xbox One-os és a PlayStation 4-es oldalakon is látni egy-egy a karakterek elvesztéséről szóló posztot. A Ubisoft Massive már értesült a problémáról, sőt, azt is tudják a stúdiónál, hogy mi okozta a kellemetlenséget, és jelenleg erejüket megfeszítve dolgoznak a szakemberek, hogy rendbe hozzák a bakit.

Sajnos nem jó időszakot él meg az utóbbi hetekben a The Division, a játékot teljesen ellehetetlenítő csalókkal való küzdelem, az elmaradozó napi küldetések és a különféle bugok által megfertőzött játékmenet sok rajongót elriasztott már a lövöldétől, bár a kiadó így sem panaszkodhat, hiszen ennek ellenére is remekül fogy program, amit már több mint 9.5 millió aktív játékos nyúz.