• 1,2 millió dollárral zárult a Shadowrun: Hong Kong gyűjtése
  • Minden távlati célt elértek
  • Azonban továbbra is fogadják az adományokat egy másodlagos gyűjtéssel

Tegnap lezárult a Shadowrun: Hong Kong Kickstarter-gyűjtése, a végösszeg pedig 1,2 millió dollár lett, jóval meghaladva az eredetileg kért százezret -- ez persze nem meglepő, a projekt ugyanis a bejelentést követő második órában biztosított volt.

A készítők elmondása szerint a Shadowrun: Hong Kong valójában gyűjtés nélkül is megvalósulhatott volna, a pénz megvolt hozzá, ám, hogy további ötletekkel tudják kiegészíteni a játékot, ahhoz a rajongók támogatása is kellett. A Harebrained Schemes összesen 12 távlati célt nevezett meg, amik közül sikerült mindet elérni, így többek között animált finálé és átvezető videók, jobb hangok, mellékküldetések, új társak és még egy 4-5 órás minikampány is elkészülhet. Ezekről további részletek a Kickstarter-oldalon.

A Harebrained Schemes továbbá jelezte, hogy akik valamilyen oknál fogva nem tudtak adakozni, vagy még több pénzt adnának, azoknak nyújtanak egy úgymond második lehetőséget, hogy segítsék a játék fejlesztését. A másodlagos gyűjtés március 13-ig fut a Backerkit oldalán, ahol 15 és 150 dollár közötti összeget adhatunk át különböző jutalmak fejében, többletcélok azonban itt már nincsenek. Ezen az oldalon eddig további 1800 dollár gyűlt össze.

shadowrun-hong-kong-kicsi.png