Az eddigi szokásoktól eltérően az elmúlt esztendőben nem csupán a magazin szerkesztősége szavazta meg az év játékát, hanem most bevontuk az olvasókat is. Decemberben egy kérdőívben kértünk meg titeket arra, hogy válasszátok ki az elmúlt esztendő legjobbjait, ti pedig túláradó lelkesedéssel teljesítettétek a feladatot -- mindösszesen két hét alatt több mint 2000 szavazat érkezett be hozzánk!

Talán mondani sem kell, nagyon örültünk mindannyian annak, hogy ilyen szívesen válaszoltatok, öröm volt kiértékelni ennyi visszajelzést, most pedig megtiszteltetés, hogy ország-világ előtt leleplezhetjük a győzteseket. Íme, tehát 2015 legjobb játékai, ahogy azt a PC Guru Online olvasói látták!

Ezúton jeleznénk, hogy a kérdőívvel kapcsolatos nyereményjáték győzteseit már kisorsoltuk, és fel is vettük velük a kapcsolatot -- illetve próbáltuk. Egyelőre nem mindenkit sikerült elérni, azért arra kérünk titeket, hogy ellenőrizzétek a levelesládátokat, különösen a Spam mappát, lehet, hogy pont ott rejtőzködik a levelünk.