• Július 13-tól (csütörtöktől) kapható a PC Guru 2017/07-es száma
  • Az újságban steames Spintires teljes játékot találtok
  • A magazin 132 oldalas, 13 oldalas jubileumi melléklettel
  • Dupla oldalas poszter melléklet is van a lapok között
  • ESET Internet Security licenc is jár az újság mellé
  • RENDELD MEG A PC GURU WEBSHOPBAN
  • LÉGY PC GURU ELŐFIZETŐ

Hát ezt is megértük: 25 esztendős lett a PC Guru! A magazin elődjének számító Guru első nyomtatott változatának megjelenése éppen negyedszázada volt esedékes, a PC Guru időszámítását pedig a szóban forgó 1992-es év júliusától számítjuk. Hogy mennyi minden történik ennyi idő alatt egy magazin életében, az szinte felfoghatatlan – mi is inkább csöndes áhítattal fogadtuk a jubileumot, és ennek szellemében készítettük el a 2017/07-es PC Gurut, amely összesen 132 oldalnyi tartalommal vár benneteket.

Az évforduló alkalmából egy 14 oldalas melléklettel rukkoltunk elő, amiben az újság volt főszerkesztői, szerkesztői is megszólalnak, elmesélik, mi történt velük a 20. évforduló szintén zajos megünneplése óta, és pár, eddig máshol még el nem mondott sztorit is megosztanak az olvasóval. Az újságban visszaemlékezik Mocsy, nosztalgiázik Bate, Shoebaron és Stöki, a „régi nagyok” csapatán túl pedig a jelenlegi gurusok is bemutatkoznak, mert bizony vagyunk egy páran. Ezen felül lehetőségetek van hozzájutni egy League of Legends szoborhoz és egy Samsung gamer monitorhoz – részleteket az újságban olvashattok a játékról.

Na de hogy ne csak a Gururól szóljon minden, fontos kiemelni, hogy az E3 is megkapta, ami neki jár: összesen 43 oldalon foglalkozunk a világ legnagyobb videojátékos rendezvényével. Olyan játékokról olvashattok részletes előzeteseket, mint az Assassin’s Creed Origins, a Call of Duty: WWII, a Far Cry 5 vagy akár a Need for Speed Payback, hogy csak a legnagyobb címeket említsük. Ezen felül az Early Access játékok után érdeklődők is kapnak olvasnivalót, többek között a Wreckfestről és a különleges világban játszódó Worlds Adriftről.

Annak ellenére, hogy már beköszöntött a nyári uborkaszezon, bőven volt mit tesztelnünk, hiszen a nyár eleji nagy címek szinte egyszerre robbantak be a köztudatba. Részletes tesztet olvashattok a DiRT 4-ről és a Tekken 7-ről, valamint a Rising Storm 2: Vietnamról, ez utóbbit egy 2 oldalas útmutatóval is megfejeltük, biztos ami biztos. De befutott a Blitzkrieg 3, a Secret World Legends, a Get Even és a Diablo 3: Rise of the Necromancer is – a teljes tartalmat itt találjátok, vannak még benne csemegék bőséggel, összesen 19 játék került be a magazin gerincét alkotó tesztrovatba.

Extra tartalomként kiemelendő, hogy kiutaztunk Frankfurtba, ahol kipróbáltuk a Nintendo játékfelhozatalának közelgő legnagyobb címeit, valamint hogy a 4 oldalas Radar alattnak még a rengeteg előzetes mellett is szorítottunk helyet. Hardvertéren ugyan nem sok minden történik a nyár folyamán, azért a Zotac prémium 1080 Ti videokártyáját és a Samsung 360 fokban fényképezni és videózni képes hordozható kameráját le tudtuk tesztelni, csakúgy, mint a Razer bluethooth-os fülhallgatóját, a Hammerhead BT-t.

További extraként dupla oldalas poszter is találtok az újságban, egyik oldalán Assassin's Creed Origins, a másikon Call of Duty: WWII képpel.

pcguru1707kicsi.jpg

JÚLIUS 13-TÓL KAPHATÓ AZ ÚJSÁGOSOKNÁL ÉS A HIPERMARKETEKBEN!

Teljes játék: Spintires

Júliusi teljes játékunk egy igazi csemege, hiszen a steames Spintirest csomagoltuk a jubileumi magazin mellé. A játék a szovjet éra legendás haszonjárműveit állítja a középpontba, ezeket kell megzabolázniuk a lelkes sofőröknek, akik nemcsak a terep és az időjárás viszontagságaival néznek farkasszemet, de a szigorú határidőkkel is. A Spintires különlegessége a szimulációs vezetési és talajmechanikai rutinban rejlik, melynek hála a sár, a mocsár és a tőzeg a valóságnak tökéletesen megfelelően vetemedik el a hatalmas gépek súlya alatt. Összetett, hangulatos, és nem utolsósorban gyönyörű játék, ami ráadásul Steamen közel nyolcezer forintba kerül, így még akkor is érdemes beszerezni az újság mellé, ha nem nyűgöznek le az orosz technika vívmányai. További részletekért erre tessék!

KÓDBEVÁLTÁS

A tartalomjegyzéknél lévő matricán található matricára nyomtatott kódsorokat nem a Steamen kell felhasználni, hanem a PC Guru Online kódbeváltó oldalán. Ehhez mindössze egy ingyenes regisztrációra van szükség, majd a belépést követően el kell navigálni a kódbeváltás oldalra, ott be kell ütni matricán található kódot, az eredmény pedig egy Steam-kód lesz, amit már beválthattok a Valve áruházában.

A matricán található kódot csak egyszer lehet felhasználni, de összesen tízszer lehet megpróbálni a beváltást, így ha elgépelsz egy karaktert, akkor sem kell félned, nem fog eltűnni a teljes játékod. Ha mind a tíz alkalommal hibás kódot adsz meg, a rendszer 24 órára letiltja a kódbeváltás funkciót, úgyhogy csak óvatosan! Ha problémát okozna a kódbeváltás, olvasd el a Kódbeváltás tudástárunkat a PC Guru Online-on!