• Az EA 7 játékkal készül Switch-re a következő 12 hónapban
  • Most kiderült, melyek lesznek ezek

A múlt héten megtartott EA Play Live prezentáció során az EA úgy fogalmazott, hogy összesen 7 játékot fognak megjelentetni az általuk eddig nagyrészt hanyagolt Switch-re, a nyári játékbejelentések kapcsán meglehetősen aktív Jeff Grubb legújabb cikkéből pedig most fény derült arra, melyek lesznek ezek.

7-ea-jatek-jon-switch-re-a-kovetkezo-egy-evben-ezek-lesznek-azok.jpg

Kezdjük azokkal, melyek már hivatalosak. A Burnout Paradise Remastered időközben már meg is jelent, emellett az Apex Legends, a FIFA 21 és a Lost in Random esetében is megerősítette a kiadó, hogy a Nintendo platformjára is meg fognak jelenni.

Hogy mi lesz a maradék három játék? Az első a tavaly megjelent Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville átirata, a második egy újabb Criterion-autóverseny, a Need for Speed: Hot Pursuit (2010) újrahangszerelt verziója, amely PC-re és konzolokra is meg fog jelenni, a harmadik pedig a Vicarious Visions alapítói által létrehozott Velan Studios első játéka. Feltéve persze, hogy hihetünk Grubbnak, ám az elmúlt hetekben szerencsére kellően megbízhatónak bizonyult a VentureBeat írója.