A Destiny először az E3 Sony bemutatóján mutatta meg magát, s mivel a rajongókkal való találkozás jól sikerült, érthető, hogy a Bungie azóta is szívesen dolgozik együtt a japán konzolgyártóval.Most például egy 7 perc hosszúságú videó kedvéért ültek egy asztalhoz a PlayStation Access stábjával, hogy újabb exkluzív infókat leplezzenek le a közelgő MMOFPS-ről.

A videó fent tekinthető meg, de mivel angol nyelvű, pár fontosabb infót kiemelek belőle. Az első, hogy megtudtuk, mik is azok az "egzotikus fegyverek". A Destinyben háromféle fegyverünk van: elsőszámű fegyver, speciális fegyver (mondjuk egy bizonyos típusú ellenfél vagy boss ellen), és nehézfegyver (csak szükség esetére). Az egzotikus fegyverek is ezen kategóriákba sorolhatók be, csak épp megszerzésük teszi őket különlegessé. Nehéz küldetések, vagy épp bossok leölése után kaphatunk ilyeneket, és nemcsak gyilkolásra termett egzotikus eszközök léteznek, hanem mindenféle felszerelések (például páncélok) is -- már most lehet izzadni, hogy a klálunkban vajon kinek lesz először komplett raid szettje!

Igen, jól olvastátok, klánt írtunk: bár a Bungie még nem jelentette be hivatalosan, hogy milyen közösségi csoportosulások lesznek a Destinyben, azt azért elárulták, hogy nagyon fontosak számukra az együtt játszó gamerek (nyilván, ez egy MMOFPS), és mindent megtesznek azért, hogy az együtt töltött játékidő a lehető legkényelmesebb legyen. A fejlesztők hivatalos oldalán például már most több összefogás, szövetség létrejött a jövendőbeli Destiny vásárlók között, akik a játékban saját klubházat vehetnek magunknak, hogy onnan induljanak küldetésekre, PvP-zni, vagy csak simán felfedezni.

Ami a járműveket illeti, érdekesség, hogy mindegyik testre szabható lesz, szóval bizonyos játékban töltött idő után a saját járgányaink első ránézésre megkülönböztethetők lesznek a haverok szerzeményeitől. Igaz ez az űrhajónkra is, amivel elhagyhatjuk a Földet, hogy a világűrben még több titkot fedezzünk fel -- azt mondjuk még nem tudjuk, mekkora lesz a Destiny univerzuma.