A Destiny az idei E3 Sony-felhozatalának sztárja volt, ami azért érdekes, mert ugye a fejlesztés mögött álló Bungie korábban az Xboxon csinált magának karriert a méltán népszerű Halóval. A Destiny is sokat örököl a konzolos FPS-ből, de leginkább hangulatában, ugyanis ezúttal egy hatalmas világgal megáldott MMO-shooterrel kápráztat el bennünket a csapat.

És ez még nem minden: a Bungie és az Activison bejelentette, hogy sok nagy FPS-hez hasonlóan a Destiny is kap zárt bétatesztet, amibe egy előrendelés jelenti a bejutás kulcsát. Természetesen csak a partner forgalmazóknál leadott előrendelés számít, ezek listáját később hozza nyilvánosságra a kiadó. A Destiny béta 2014 elején indul, és nemcsak Xbox One-on és PS4-en, de Xbox 360-on és PS3-on is elérhető lesz. A PC-s Destiny egyelőre nem került bejelentésre, de szinte nyílt titok, hogy lesz egy szép napon -- valószínűleg a konzolos változatok megjelenése után esnek neki az átiratnak.

A bejelentést a Bungie egy új gameplay trailerrel, valamint pár friss képpel is megtámogatta -- ezeket nézhetitek meg alant.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!