• Már készül a Battlefield 3 Remastered a DICE-nál
  • Legalábbis egy szivárgásokkal foglalkozó youtuber szerint
  • Aki anno a Battlefield 1-et és a Battlefield 5-öt is sikeresen „megjósolta”

A DICE az elmúlt pár hétben felfüggesztette mind a Star Wars Battlefront 2, mind a Battlefield 5 támogatását, ezzel is jelezve, hogy a stúdió a továbbiakban az új Battlefieldre fogja fókuszálni minden figyelmét. Ezzel kapcsolatban már tegnap is felreppent egy érdekes pletyka, miszerint a következő Battlefield újra a modern harcmezőkre kalauzol majd el bennünket, ma pedig már azt beszélik, hogy a Battlefield 6 mellé a Battlefield 3 remastered kiadását is megkapjuk majd jövőre.

Ezt az információt a Daqarie néven futó youtuber szivárogtatta ki a minap, aki elég megbízható forrásnak számít a témában. Persze fontos leszögezni, hogy ez nem hivatalos bejelentés, így érdemes fenntartásokkal kezelni, viszont Daqarie korábban már sikeresen kiszivárogtatta a Battlefield 1-et és a Battlefield 5-öt is, így nem lenne meglepő, ha ezúttal is igaza lenne.

A youtuber továbbá elárulta azt is, hogy a Battlefield 3 remastered egy másik Battlefield játékkal közösen debütál majd, azaz önállóan nem lehet majd beszerezni, legalábbis a kezdetekben, cserébe viszont az eredeti Battlefield 3 minden DLC-jét is tartalmazni fogja. Ráadásul már arra sem kell sokat várnunk, hogy kiderüljön, igazak-e a pletykák: Daqarie szerint ugyanis a Battlefield 3 remastered kiadását jövő héten az EA Play keretein belül be is jelentik. Ti örülnétek neki?