• Múlt héten befutott a Battlefield 5 utolsó frissítése
  • A játékosok azonban a jelek szerint még szeretnének friss tartalmakat kapni
  • Annyira, hogy egy petíciót is indítottak a játék megmentésére

Múlt héten hivatalosan is véget ért a Battlefield 5 támogatása. A DICE lövöldéje kapott még egy utolsó, nagy frissítést, mely többek közt új térképeket, új fegyvereket és új járműveket adott a játékhoz, de a stúdió már jó előre jelezte, hogy innentől kezdve csak kisebb közösségi eseményekre érdemes számítani tőlük, nagyobb lélegzetvételű újításokra már nem.

Ez azonban a jelek szerint egyáltalán nem nyerte el a játék rajongóinak tetszését, akik egy pillanatig sem féltek hangot adni a csalódottságuknak. A Twitteren például hamar népszerű lett a SaveBFV, azaz a mentsük meg a Battlefield 5-öt hashtag, ami mögé nevesebb youtuberek és más tartalomkészítők is beálltak.

Sőt, ha ez önmagában nem lenne elég, valaki még egy petíciót is elindított a change.org oldalán, mely jelenleg nagyjából 7150 aláírónál tart, és melynek célja szintén a játék megmentése. Ahogy a kezdeményezés mögött álló Seth Hauck írja, ő úgy érzi, hogy a DICE-nak a továbbiakban is támogatni kéne a Bettlefield 5-öt, ugyanis a gyengébb rajt óta nagyon komolyan feljavították a játékot, mely akár a tökéletes második világháborús csataszimulátor is lehetne szerinte.

A DICE egyelőre nem reagált a petícióra, de azért lássuk be: mivel jelenleg már a legújabb projektjükre koncentrálnak, nem valószínű, hogy visszatérnek a Battlefield 5-höz.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!