• Cameron Lee kipróbálta az első egy órát
  • Részleteket nem árult el róla
  • De szórakoztatónak tartotta
  • Lee jelenleg egy vadonatúj játékon dolgozik

A fejlesztési vezetőjét elvesztő Mass Effect: Andromeda ez év végén fog megjelenni, legalábbis a tervek szerint – bár ahány csúszás volt manapság, nem lepne meg, ha áttolnák 2017-re. Viszont úgy tűnik, lassan játszható formába kerül, legalábbis erre lehet következtetni abból, hogy Cameron Lee, a Dragon Age: Inquisition vezető producere már kijátszotta az Andromeda első egy óráját.

Lee, aki jelenleg a Bioware Edmontonnál dolgozik egy vadonatúj IP-n, azt nem tudta megmondani, hogy a játék prológusát kapta-e meg vagy csak egy szeletet a felvezetésből, mert nem áll közvetlen kapcsolatban a Mass Effect negyedik felvonását fejlesztő csapattal. Sőt, tweetjei igazából semmilyen konkrétumot nem tartalmaznak, csak annyit, hogy szórakoztató volt és arcon lőhetett dolgokat.

Illetve még elkotyogta, hogy szeretett volna kitenni egy képet a futtatható fájlokról, de aztán rájött, hogy akkor elárulná, mi volt a régi kódneve a programnak. Hogy ez miért volt visszatartó erő, az jó kérdés, talán a munkacíme az Andromedának elárult volna valamit a történetről?

A Mass Effect: Andromedáról eleddig sajnos keveset tudni konkrétan, a részleteket tekintve inkább csak pletykákból építkezhetünk - például a hősre The Pathfinderként hivatkoznak, a neve talán Ryder vagy Rider lesz (erről a legutóbbi trailer árulkodik) és lehet, hogy az ellenséges idegen fajnak köze lesz a Cerberushoz, legalábbis a hajóikat tőlük nyúlták le. Ami viszont biztos, hogy program újra a felfedezésre helyezi a hangsúlyt, lesz Mako, a történetben egy N7-es katona kapja a főszerepet, amelynek missziója egy hatalmas hajón az Androméda galaxisba vezet.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!