A Broken Sword hét év után, 2013-ban támadt fel, azonban a Revolution Software alkotása közel sem lett olyan jó, mint azt szerettük volna. A The Serpent's Curse alcímet viselő alkotás egy közepes minőségű program lett, jó pár ziccert kihagyott, ugyanakkor voltak kifejezetten jó pillanatai is. 

A játék most Nintendo Switchre is megérkezik, szeptember 21-től lehet megvásárolni a programot, 30 eurós áron. Az új kiadás a történeten nem változtat, ugyanakkor jó néhány újdonságot beépítettek a programba a fejlesztők. A Serpent's Curse vezérelhető a Joy-Connal, de egy másodperc alatt érintőképernyős irányításra is váltani lehet, az ígéretek szerint mindkettő egyszerűen és kényelmesen fog működni.

broken-sword-5-the-serpents-curse-image-3.jpg

Az igazi extra azonban az, hogy a játék közben rengeteg, kulisszák mögötti videót nyithatunk meg, amik elmesélik a játék születését és a fejlesztési folyamatot, valamint olyan interjúkat, amiket eddig sehol, soha nem tettek közzé.

Charles Cecil, a Revolution Software alapító vezetője kijelentette, hogy nagyon elkötelezettek voltak, hogy az új hardverből kihozzák a legtöbbet, a Nintendo Switch pedig egy olyan eszköz, ami idealisztikus élményt kínál a játék megtapasztalásához.