A játékzuhatag februárban kezdődik, mikor PC-re, Xbox 360-ra, és PS3 is megjelenik a Flock! című puzzlejáték, amiben egy földönkívüli űrhajó segítségével kell a néha igencsak makacs bárányokat az anyahajónkhoz terelni. A programban több mint 50 pályán verekedhetjük át magunkat, melyekre akár egy barátunk is elkísérhet, hála a kétfős offline és online is működő kooperatív játékmódnak, de ha unnánk a gyári pályákat, a beépített szerkesztővel saját magunk is készíthetünk egyet vagy akár többet.

Next-gen konzolokra február 20-án fog megjelenni a várva várt Street Fighter IV, ami a sorozat történetében először teszi be a lábát a harmadik dimenzióba, de emellett még más újdonságokat is tartogat, amik remélhetőleg a veterán rajongóknak sem okoznak csalódást. Ugyancsak februárban -- pontosabban 27-én -- jelenik meg a Dead Rising: Chop Till You Drop, és a Neopets Puzzle Adventure. Előbbi a 2006-ban Xbox 360-ra megjelent Dead Rising Wii-s átirata, míg utóbbi egy Nintendo DS-re, Wii-re, és PC-re érkező puzzlejáték, amiben kis állatkákkal kell harcolni, egy amőbapartihoz hasonlatos játékmenet során.

Március a kora tavasz egyik legjobb havának ígérkezik, legalábbis játékosszempontból, hiszen 13-án jelenik meg a Resident Evil 5 Xbox 360-ra és PS3-ra, de a Capcom ugyanerre a hónapra datálja az itthon Talmácsi Gáborral reklámozott Moto GP 08 Wiis verziójának, illetve a Bionic Commando konzolos kiadásainak megjelenését is.

A kiadott sajtóközleményből sajnos nem tudtuk meg, mikor fog megjelenni a Street Fighter IV PC-s kiadása, valamint a Bionic Commando számítógépes verziójáról is csak annyi tudunk, hogy nem sokkal a konzolos megjelenés után fog a boltokba kerülni, illetve a Resident Evil 5 PC-s verziójának készültéről még mindig nem érkezett hivatalos megerősítés, pedig a CD Projekt hazai kirendeltsége szerint igenis készül a számítógépes átirat.