• Folytatást kap a Cities: Skylines
  • Ami még részletgazdagabb lesz
  • Minden polgár életét nyomon lehet követni

A Cities: Skylines egy városépítős menedzserjáték, ami a SimCity nyomdokain haladva egy virtuális metropolisz polgármesteri kulcsát adja a játékos kezébe, akinek a dolga az infrastruktúra megtervezése és működésének biztosítása. A játékosoknak 36 négyzetkilométernyi terület áll a rendelkezésére, hogy felépítsék és irányítsák saját álomvárosukat. Természetesen érkezik hozzá a folytatás is, ami még nagyobb szabadságot ad a kezedbe, ugyanakkor sokkal részletesebb is lesz, mint elődje.

A Cities: Skylines 2-ben a városodban mindenkinek saját "életútja" van, ahogy azt a fejlesztők egy új blogbejegyzésben elmagyarázták. "Felnőnek, iskolába járnak, és munkát találnak. A szabadidejüket otthon, a parkokban és más helyeken töltik, vagy a város kereskedelmi épületeiben vásárolnak. Lehet, hogy megbetegszenek vagy munkanélkülivé válnak, és ha boldogok, akkor a városban maradnak, és végül megöregszenek, majd meghalnak". Itt már minden egyes polgárt megnézhetsz, hogy mennyire boldogok, kikkel barátkoznak és így tovább. Poén, hogy a városlakóknak mostantól lehetnek háziállataik is.

Október 24-én tér vissza az egyik legnagyszerűbb városépítős játék, ami valaha létezett, és amit akár már most is előrendelhetsz a Konzolvilágnál!