Már a Witcher 3-mal kapcsolatban sem gondoltuk volna azt, hogy tartalmazhat valamiféle multiplayer komponenst, legfőképpen azért, mert egy szólista élményre összpontosító játék képét vázolták fel eddig a fejlesztők. Nos, ma kiderült, hogy a lengyelek egészen komolyan veszik a többjátékos mód beépítését a játékaikba, hiszen nem csak Geralt friss kalandjában, hanem a szintén az egyszemélyes élményre kihegyezett Cyberpunk 2077-ben is többedmagunkkal merülhetünk el.

Az egyelőre még nem tisztázott, hogy pontosan milyen mértékben lesz jelen a multiplayer mód, de a CD Projekt RED ügyvezetőjének szavaiból arra lehet következtetni, hogy csak kiegészítő funkcióról van szó: „Egy történetközpontú szerepjáték lesz, lenyűgöző végigjátszási módokkal és multiplayer lehetőségekkel.” -- mondta Adam Badowski.

Attól tehát egyelőre nem kell tartani, hogy egy multiplayer lövöldét kapunk, hiszen ahogy eddig, úgy most is az a fő célja a csapatnak, hogy egy kiváló szólista élményt alkossanak egy meggyőző világban -- a különbség csak az, hogy ezúttal úgy gondolják, az egészet többjátékos elemekkel jobbá tehetik. Ne temessük tehát már jó előre az ötletet, előbb lássuk meg, mit találtak ki a srácok!