• A mai PS5-bemutatón várhatóan kiderül, min dolgozott Antony Johnston az elmúlt két évben
  • Ő volt a Dead Space és a Middle-earth: Shadow of Mordor írója

Névről talán keveseknek ugrik be, hogy ki az az Antony Johnston, munkáival viszont szinte biztosan találkozott már a többségetek, hiszen olyan játékok sztorija köthető a brit író nevéhez, mint a Dead Space, a Middle-earth: Shadow of Mordor vagy a Binary Domain, de ő írta az Atomszőke című film alapjául szolgáló regényt, valamint a Wasteland képregénykötetek történetét is. Hamarosan pedig arra is fény derül, min dolgozott az elmúlt két évben.

a-dead-space-irojanak-uj-jatekat-is-bemutatjak-ma-ps5-re.jpg

Mindez Johnston meglehetősen gyanús (és azóta egyébként már törölt) Twitter-bejegyzéseiből derült ki, melyben elég egyértelműnek tűnő utalást tett arra, hogy új játéka ott lesz a mai PS5 prezentáción.

"Ahogyan azt néhányan már tudjátok, egy meglehetősen nagy játékon dolgoztam az az elmúlt közel 2 évben. Ettől teljesen független hírek: mindenképpen nézzétek majd csütörtökön a PS5 bemutatóját" - írta a Twitteren.

Magáról a játékról csupán annyit osztott meg, hogy egy olyan karaktert irányíthatunk majd benne, akire igencsak rossz idők járnak. Hogy milyen értelemben? A ma este 10 órakor kezdődő közvetítésben várhatóan erre is fény derül.