A Dell Technologies bemutatta az új XPS 13 Plust, amely a vállalat eddigi legnagyobb teljesítményű eszköze. A modellt az alapoktól tervezték újra, modern és stílusos, ugyanakkor rendkívül hatékony technológiai fejlesztéseket kapott. Az XPS 13 Plus az első XPS 13 laptop, amelyet a 12. generációs Intel Core 28 W-os processzorokhoz terveztek. A modell nagyobb méretű, mint az elődje, illetve 55 százalékkal jobb légáramlást biztosító ventilátorokkal rendelkezik. Ennek ellenére a zajkibocsátása nem növekedett. 

xps-13-plus-19.jpg

Bemutatkozott továbbá az új Dell UltraSharp 32 4K videókonferencia-monitor is, ami elnyerte a CES innovációs díját, valamint az első monitor a kategóriájában, amely IPS Black panellel rendelkezik. Az UltraSharp webkamerával, visszhangszűrős kétnyalábos mikrofonokkal és 14 W-os hangszórókkal ez a monitor a lehető legjobb együttműködést és vizuális élményt biztosítja, már-már a valóságos jelenlét érzetét keltve. 

u3223qzecosystem-shot.png

Az XPS 13 Plus Windows 11 operációs rendszerrel és a Dell UltraSharp 32 4K videókonferencia-monitor (U3223QZ) Magyarországon várhatóan a második negyedévben lesz elérhető.

awx15-1.jpg

A Dell Technologies új Alienware termékekkel is jelentkezett, köztük a a világ legvékonyabb 14 colos gamerlaptopjával, a legnagyobb teljesítményű 17 colos AMD Advantage gamerlaptopjával és a világ első Quantum Dot OLED gamermonitorjával. Az új Alienware x14 az eddigi legvékonyabb gamerlaptop, amelyben a szabadalom alatt álló zsanérkialakításnak köszönhetően elfér a hőszabályozási teljesítményt optimalizáló Alienware Cryo-Tech hűtési technológia és a 14 colos gamerlaptopok legnagyobb wattóra kapacitású akkumulátora is. Ez utóbbi több mint 11 órányi HD videó lejátszására képes. Támogatja továbbá az NVIDIA Advanced Optimus és a G-SYNC technológiát, valamint kizárólag C típusú USB-portokat használ töltéshez, a borítása alatt pedig 12. generációs Intel Core H sorozatú processzorok találhatók és az exkluzív termikus illesztőanyag, az Element 31, illetve az Intel Arc Graphics vagy az NVIDIA GeForce RTX 3060 laptop-GPU 7 fázisú feszültségszabályozással.

awm15-12.jpg

Alienware m17 R5 a világ legerősebb 17 colos, AMD Advantage gamerlaptopjaként AMD Ryzen 6000 sorozatú processzorral, AMD Radeon RX grafikával, AMD FreeSync Premium2 és AMD SmartShift MAX technológiával, AMD Smart Access memóriával és a gyártó laptopjai közül elsőként AMD SmartAccess Graphics funkcióval rendelkezik, és mindez az Alienware Cryo-tech hűtési technológiával lett kiegészítve. Megjelenítési lehetőségek széles skáláját biztosítja és akár CherryMX mechanikus billentyűzettel is elérhető, valamint a portfólió része a közepes méretű Alienware m15 R7, egy 15 colos modell, amely AMD Ryzen processzorokkal vagy 12. generációs Intel Core H sorozatú processzorokkal is választható, és támogatja a legújabb NVIDIA GeForce RTX 30 sorozatú GPU-kat. 

alienware-34-curved-qd-oled-monitor-aw3423dwduo-lf-back.jpg

A vállalat bemutatta továbbá a világ első Quantum Dot OLED gamermonitorát, az Alienware 34 ívelt QD-OLED gamermonitort (AW3423DW), amely a CES innovációs díj nyertese. Az ugyancsak CES innováció díjas Alienware Tri-Mode Wireless gamerheadset (AW920H) is beköszönt a rendezvényen, mely puha memóriahabos fülpárnákkal, aktív zajszűréssel, többdimenziós hanggal (Dolby Atmos), integrált érintésvezérléssel és sokoldalú eszközcsatlakozással ellátva PC-hez és mobil eszközökhöz is jó választás. 15 percnyi gyorstöltése 6 órányi használatot tesz lehetővé, teljes töltéssel pedig akár 55 órányi játékidőt biztosít.

aw920h-4.jpg

Az újdonságok között van az Alienware Tri-Mode vezeték nélküli gameregér (AW720M) is, melynek tömegét 89 grammra optimalizálták, valamint új, karcsúbb formával, 3D-s formájú, kétkezes hüvelykujjtámasszal és ikonikus AlienFX RGB világítással látták el. Új generációs, 26 000 DPI-s optikai érzékelője és mágneses nyomógombjai melllett NVIDIA Reflex rendszerkésleltetés-mérő technológiával is rendelkezik, mágneses, rápattintható töltőjével 5 perces töltéssel akár 15 órányi, teljesen feltöltött állapotban pedig akár 140 órányi játékidőt biztosít.

aw720m-9.jpg

Az új Alienware termékek Magyarországon várhatóan a második negyedévben lesznek elérhetők.