A DICE alaposan meglepett mindenkit, amikor kiderült, hogy a Battlefield 1 bétájában bizony nem az alfából már jól ismert St. Quentin Scar című pálya, hanem a Sinai Desert nevű térkép kapott helyet. Ez a hír pár embernél annyira kiverte a biztosítékot, hogy egyből elkezdték sirámaikkal bombázni a fejlesztő DICE-t. Nos, a csapat, az ilyenkor szokásos „köszönjük a visszajelzést” és egyéb hangzatos, de egyébként semmitmondó válaszok helyett úgy látszik komolyan vette a játékosok kérését.

Ahogyan a lentebb látható tweetből is kitűnik, a stúdió „javaslatokat vár” arra vonatkozóan, hogy a rajongók melyik térképet látnák legszívesebben, az egyébként még két napig tartó nyílt bétában.

Természetesen ezeket a bejegyzéseket még nem szabad készpénznek venni, azonban azt is fontos észben tartani, hogy nem ez lenne az első alkalom, hogy a fejlesztők egy alternatív pályával kedveskednek a bétázó játékosoknak. Elég, ha csak visszaemlékezünk a Battlefield 3 kapcsán, amikor is az utolsó pár napban újra elérhetővé vált a Caspian Borders térkép, hiszen a gamerek szerint az Operation Metro nem érzékeltette eléggé a Battlefield-játékok esszenciáját.

Mivel a csütörtöki zárásig két nap van, így hamar ki fog derülni, hogy végülis hogyan döntött a DICE. 

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!