• Vadonatúj saját IP-t készít a Certain Affinity
  • Eddig főleg társfejlesztőként dolgoztak, elsősorban a Halo-szérián

Kevés stúdió mondhatja el magáról, hogy tizenöt év alatt olyan szériákon dolgozhatott, mint a Halo, a Call of Duty vagy a Doom, a Certain Affinity azonban ezen ritka kivételek egyike, az austini stúdió ugyanis elsősorban társfejlesztőként tevékenykedett az elmúlt másfél évtizedben, főként a 343 Industries csapatának besegítve. Most azonban eljött az ideje annak, hogy önállóan is bizonyítsanak.

a-halo-utan-most-egy-teljesen-uj-sajat-jatekot-keszithet-a-certain-affinity.jpg

A Certain Affinity bejelentette, hogy egy vadonatúj saját IP-n dolgoznak, és bár konkrétumokat nem árultak el, a kapcsolódó közlemény – miszerint a csapat a kedvenc műfajában alkothat – igen erősen sugallja, hogy ezúttal is egy FPS-ről van szó.

"Az elmúlt években azon dolgoztunk, hogy ez a projekt létrejöhessen. Izgatottak vagyunk amiatt, hogy sikerült megállapodnunk arról, hogy vezető fejlesztőként készíthetjük el az eddigi legambiciózusabb játékunkat. Ez a mi kreatív elképzelésünk szerint valósul majd meg, a csapatunk pedig kivételesen lelkes emiatt" – mondta a Certain Affinity alapítója és vezérigazgatója, Max Hoberman.