sicario2.jpg

Nem vagyok sorozatgyilkos(I Am Not a Serial Killer, 2016)

A tinédzserkor mindenkinek nehéz, de talán még nehezebb, ha az embernek egy sorozatgyilkost kell levadásznia, miközben saját gyilkos hajlamait igyekszik leküzdeni. A film Dan Wells bestseller regénye alapján készült, a főszerepet alakító, az Ahol a vadak várnakból ismert Max Records mellett föltűnik a filmben a Vissza a jövőbe filmek dokija, Christopher Lloyd is. Trailer  Nem vagyok sorozatgyilkos  izgalmas thrillernek és érdekes lelki drámának ígérkezik.

Sicario 2. – A zsoldos(Sicario: Day of the Soldado, 2018)

A Sicario első része nagy kedvencem, Denis Villeneuve rendezése magával ragadó. Imádtam a film lassú, elnyújtott, feszültséggel teli stílusát, így aggódtam, amikor kiderült, hogy készül folytatás és nem Villeneuve rendezi. A trailer nagyon sok akciót ígér, amitől félek, hiszen az első Sicario attól volt jó és egyedi, hogy kevés, lassú, de éppen ezért rendkívül hangsúlyos akciójelenettel operált.

Szupercella 2: Hades (Escape Plan 2: Hades, 2018)

A Szupercellában Sylvester Stallone-nak ki kellett szabadulnia a lehető legbiztonságosabb (már-már nevetségesen biztonságos) börtönből Arnold Schwarzenegger segítségével. A második részben egy még durvább börtönbe kerül, hogy kiszabadítson valaki mást, csak ezúttal Schwarzenegger helyett Dave Bautista, a Galaxis őrzői filmek Draxe lesz a segítségére. Tipikus B kategóriás akciófilmnek tűnik, s a trailerből még az első rész humora is hiányzik.