• Call of Duty: Black Ops 3 ingyen hétvége PC-n
  • Vasárnap délelőtt 10-ig ingyen játszhatsz a multiplayer móddal
  • A Multiplayer Starter Pack van terítéken
  • Egyúttal most akciós az alapjáték is

Ha mindig is ki akartad próbálni a Call of Duty: Black Ops 3 multiplayer módját, de fizetni nem akartál a játékért, akkor irány a Steam, a hétvégén ugyanis ingyen és bérmentve tehetsz egy próbát. Magyar idő szerint vasárnap délelőtt 10 óráig nyúzhatjuk a játékot, de csak a Multiplayer Starter Packot.

Ez az alapjáték önállóan megjelent része, ami csak a multiplayer opciót tartalmazza, azt is lecsupaszított változatban. Mit jelent ez? Nincs Prestige (a maximális szint 55), Fresh Start és Zombik, illetve egyedi meccsek, unranked szerverek és modtámogatás sincs. Ami van, az a Public Ranked Multiplayer, és hozzáférés a Weapon Paint Shophoz, a Gunsmith-hez, az Arenához, a Freerunhoz, a Theater-höz és a Black Markethez.

Az ingyenes hétvégével párhuzamosan Dupla XP is jár, péntek délelőttől egészen hétfő délelőttig, illetve február 29-ig 34%-os kedvezménnyel vihető a Black Ops 3 alapváltozata, 20%-os kedvezménnyel pedig a Digital Deluxe Edition. Ha megtetszett a Multiplayer Starter Pack, az vasárnap délelőtt 10 után újra fizetős, az ára pedig változatlanul 14,49 euró, de fontos tudni, hogy csak február 29-ig lehet megvenni.

Aki megveszi a Multiplayer Starter Packot, az 14,49 euróval olcsóbban veheti meg az alapjátékot vagy a Digital Deluxe kiadást.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!