A Huawei leleplezte okostelefonjainak új zászlóshajóját a Huawei Mate 50 Pro-t, valamint a nova sorozat új tagját, a nova 10-et. A Huawei Mate Pro stílusos külsejének éke hátlapi 50 MP-es Ultra Aperture kamerája tíz fokozatban állítható rekesznyílással, ami egyesíti az optikai rendszer, a mechanikai szerkeszet, a képalkotási technológia és a képfeldolgozás elmúlt éveinek felesztéseit. A Professzionális móddal még a mélységélesség és az elmosódás is manuálisan állítható vele. A készülék IP68 besorolású, így akár két méteres mélységig vízálló, valamint a nedves és poros környezetben is megállj a helyét. A Huawei Mate 50 Pro-n a készüléken bemutatkozó EMUI 13 operációs rendszer fut, ami egyérintéses navigációval teszi egyszerűbbé a mindennapos használatot.

mate50pro.jpg

A Huawei nova 10 6.88 mm-es vastagságával és mindössze 168 g-os súlyával egy igazán kecses darab, ami ráadásul egy úttörő, 60 MP-es, ultraszéles látószögű, 4K videó rögzítésére képes előlapi kamerával van felszerelve. A készülék emellett egy 50 MP-es hátlapi kamerával is rendelkezik, ami RYYB színszűrő-tömböt alkalmaz, az AI Pillanatfelvétel funckióval pedig minden emlék és pillanat könnyen rögzíthető. A Huawei nova 10 66 Wattos Huawei SuperCharge gyorstöltéssel is rendelkezik, amivel mindössze 35 perc alatt teljesen feltölthető. 

nova10.jpeg

A Huawei Mate 50 Pro várhatóan november elején lesz kapható. A Huawei nova 10 október 1-től lesz kapható a hazai üzletekben Csillagezüst és Csillagfekete színekben, 239 990 Ft-os ajánlott fogyasztói áron.