Mikor elindult a Doom nem túl sikeres nyílt bétája, szinte mindannyian azonnal leértékeltük a Steamen különböző szitokszavak kíséretében. De hisz ez most történt nem rég, úgyhogy valószínűleg nem is kell emlékeztetnem rá benneteket ugye? Vagyis a friss Steam értékelések alapján mégis csak szükség van arra, hogy kicsit felemlegessem ezt, ugyanis több mint 10 ezer pozitív visszajelzés érkezett a Doomra megjelenése óta.

Így az id Software új alkotásá jelenleg a nagyon kedvező értékelés alá esik, ami annak köszönhető, hogy a teljesjáték érkezésekor újraindították a program Steam adatlapját, azaz a lassú mozgás, a loadoutok, és a fegyverek nem elég meggyőző érzete miatt kapott negatív kritikák mind törlődtek.

doom-steamrating.jpg

Ezenfelül a többjátékos módban való csalódás után, a közönség minden zsetonját a kampányra tette fel, bízva abban, hogy az még jó lehet. A megjelenés óta beérkezett visszajelzések pedig azt igazolják, hogy helyes volt a rajongók megérzése, és a fejlesztőknek sikerült megvédeni a Doom becsületét az egyjátékos móddal.