• Készül az UNFOLLOW
  • Releváns problémákkal foglalkozik
  • Úgy, mint a cyberbullying

A Serafini Productions a közösségi média sötétebb oldalát kívánja feltárni a hamarosan megjelenő UNFOLLOW című szürreális horrorjátékával. Az egyelőre csak PC-re készülő, 2024 februárjára tervezett UNFOLLOW a zaklatásból és a cyberbullying-ból fakadó pszichológiai borzalmakra fókuszál. A játék középpontjában Anne áll, aki maga is zaklatás áldozata lett, és aki egy rémálomszerű világban rekedve tér magához. Anne kénytelen felfedezni a környezetét, és megbirkózni múltjának legfájdalmasabb döntéseivel. Azonban nincs egyedül ebben a világban, hiszen egy borzalmas lény bolyong körülötte, és minden lépését figyeli.

Anne szerencséjére ismerős arcot talál a YouTube-sztár Akidearest személyében, akinek videói átsegítették őt a legnehezebb időszakán. Akidearest nem az egyetlen online személyiség a szereplőgárdában, hiszen a népszerű videósok közül Knite, Barbascura X, Elisa True Crime, Kin Ryan és még sokan mások is szerepelnek majd a játékban.

Figyelem! Szeptember 4-10. között a Don Pepe weboldalán a "pcguru20" kóddal 20% kedvezménnyel tudtok 26 cm-es pizzát rendelni, az "esport15" kóddal pedig 15% kedvezményt kaptok a 32 cm-es pizzákra.