• A The Outer Worlds folytatásában reménykedik az Obsidian
  • Ha létrejön, valószínűleg Microsoft-exkluzív lehet

Az Obsidian Entertainment kapott már hideget bőven a The Outer Worlds egy éves Epic-exkluzivitása miatt, melyet még az előtt ütöttek nyélbe, hogy a stúdió játékai a Microsoft tulajdonába kerülhettek volna. Az új tulajdonos ettől függetlenül bízik a játék sikerében, és egyáltalán nem tartja kizártnak a folytatást, főleg, hogy a felvásárás után ugye a Microsoft rendelkezik majd arról, hogy mely játék milyen platformon jelenhet meg. Éppen erről kérdezte a Game Informer is az Xbox Game Studios vezérét, Matt Booty-t is, aki elismerően nyilatkozott a játékról.

“Az alapján, amit láttunk a The Outer Worlds-ből, abban reménykedem, hogy tovább építhetjük és igazán időtálló frencsájzzá nőheti ki magát, mely igazán elkezd növekedni, és erre építhetünk majd. Úgy hiszem, remek univerzumot építettek, és azon gondolkozom, mik azok a dolgok, melyekre szükség lesz ahhoz, hogy számottevő súlya legyen”

Ez alapján egyértelmű, hogy a Microsoft elkötelezett az Obsidian játéka mellett, mi pedig csak reménykedni tudunk benne, hogy egy valóban emlékezetes kalandot tesznek majd le az asztalra.