• Kiszivárogtak az első információk az F1 2021-ről
  • A játék a Microsoft Store-ra került fel idő előtt

Ha szivárgásokról van szó, akkor a Microsoft Store-ra mindig számíthatunk havi egy-két alkalommal. Legutóbb például a Hot Wheels Unleashed került ki két héttel a bejelentés előtt a digitális áruházba, most pedig az F1 2021 bukott le idő előtt, amely ugyebár a Codemasters első olyan F1-játéka lesz, ami az EA-féle felvásárlást követően jelenik meg, vagyis az EA Sports lesz a kiadó.

Az adatlapról kiderül, hogy "Breaking Point" néven vadonatúj sztori módot is kapunk majd a korábbi koncepciót továbbvivő karrier mellett. Lesz emellett My Team mód is, ahol pilótát, szponzort, motorszállítót és csapattársat választva a rajtrács 11. konstruktőreként szállhatunk harcba, de a kétfős karrier és az egyelőre nem részletezett "Real-Season Start" is szerepel az újdonságok listáján. Teljesíthetünk majd emellett komplett szezont a Formula 2-ben is, de az eddiginél nagyobb hangsúlyt fektetnek arra is, hogy a casual játékosok számára is legyenek ideális beállítási lehetőségek.

Az első képanyagokért és a további részletekért meg kell várnunk a hivatalos bejelentést, ami a szivárgás alapján már nem lehet messze.