GURU Extra ***A hírek popupjaMég el sem búcsúztattuk 2009-et, Aaron Greenberg, a Microsoft termékmenedzsment igazgatója egy, a Gamasutrának adott interjújában már most fogadkozik, hogy a Halo: Reach "2010 legnagyobb játéka lesz".

Greenberg persze a merész kijelentés mellé egy kicsit megpiszkálta a konkurenciát is: konkrétan a Gran Turismo 5-öt, amely bizony komoly riválisa lehet a Halo-széria következő tagjának, ha az eladásokat nézzük. "Jön egyáltalán ez a játék jövőre?" -- tette fel a költői kérdést Greenberg. "Évek óta csak egy rakat minijátékot láttunk belőle, de maga a kész termék még nem készült el. Csak a PSP verziót adták ki -- talán ezen dolgoztak ennyit..."

GURU Extra ***A hírek popupjaGreenberg ezután még egyszer gyorsan tisztázta azt a fontos kérdést, hogy szerinte a Halo: Reach méretéhez képest nem lesz semmi sem fogható. (Megjegyzés: a "méret" (size) szó az angolban sok mindent jelenthet, nem feltétlen a játékhosszra, vagy akár a bejárható területre gondolt Greenberg).

GURU Extra ***A hírek popupjaSzóval Greenberg ezzel talán kissé... "leírta" a nagy rivális Gran Turismót, azonban az olyan -- szintén nagy sikervárományos -- programokról már "elfelejtkezett", mint a StarCraft II, a God of War III, vagy a Final Fantasy XIII. Ezek mind hatalmas húzónevek, arról nem is beszélve, hogy a Final Fantasy XIII multiplatform lesz...

Most attól eltekintve, hogy kinek melyik játéksorozat tetszik jobban, szerintetek tényleg a Halo: Reach kaszál majd legjobban jövőre?

(A két alsó képen Aaron Greenberg látható, amint interjút ad a PC Guru újonnan felvett hölgy munkatársainak. Hehe, nem lenne rossz, ugye?)