• 2021-ben jön a Mortal Kombat film
  • Greg Russo már BioShock filmet tervez utánra
  • Vannak ötletei a megvalósításhoz

A játékból készült filmadaptációk általában nem szoktak jól sikerülni, elég csak a Warcraft vagy az Assassin's Creed filmre gondolni, nem beszélve az Uwe Boll féle borzalmakról. Greg Russo, a 2021-ben érkező Mortal Kombat film írója most újra előszedné a 2008-ban bejelentett, majd parkolópályára tett, végül Ken Levine által elkaszált mozit, és állítása szerint vannak ötletei, hogyan lehetne az Irrational Games alkotásából egy működő mozgóképes alkotást készíteni, a büdzsé kordában tartása mellett.

"Mindenkit megkeresek, akit csak lehetséges, mert úgy gondolom kitaláltam azt, hogyan lehetne nagyszerűen megvalósítani úgy, hogy az szórakoztató és király legyen. Előtérbe hoznám a horror elemeket, de úgy hogy költségvetés nem ugrana túlontúl magasra. Igen, ez nagyon tetszene, pokoli szórakoztató lenne dolgozni rajta." -- közölte egy interjúban.

A BioShock tökéletes alapanyag egy filmhez, csak tehetséges rendezők, írók és színészek kellenének az elkészítéséhez. Greg Russo a Mortal Kombat mellett íróként dolgozik még a Resident Evil rebooton is, és bár ezekre még éveket kell, siker esetén talán zöld utat kapna egy újabb BioShock film. Ti örülnétek neki?

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!