Icipicit aggasztónak tűnik az a hír, amit a Hello Games alapítója, Sean Murray osztott meg velünk Redditen: „az a helyzet, hogy még mindig itt vagyunk és dolgozunk a PC-s változaton. Nincs összeesküvés, csak szeretnénk belerakni minden extra opciót és cuccot, amit benne akarunk tudni.”

Hogy is szokták mondani? A kapkodás a tökéletesség ellensége. Oké, senki sem akar tökéletes játékot (dehogy nem…), de azért az ember azt hinné, hogy egy játék három nappal a megjelenése előtt késznek tekinthető, már nem raknak bele extra opciókat, se „cuccokat”, ezek inkább a későbbi frissítésekre és DLC-kre maradnak. Pedig, állítólag már az első napi patch is készen van.

Murray még hozzátette, igyekeznek normális munkanapként felfogni a holnapit, annak ellenére, hogy nagy nap lesz az a Hello Games számára, hiszen megjelenik PS4-re a No Man’s Sky. A PC-s megjelenés viszont már most kacifántosnak tűnik, ugyanis Murray úgy tippeli, valamikor (helyi idő szerint) este nyolc felé aktiválhatják a programot. És ez a legjobb tippje!

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!