• Az Acer is támogatja a legújabb NVIDIA GeForce RTX videokártyákat
  • A Predator Orion asztali PC-kbe fognak bekerülni

Az NVIDIA szeptember elsején jelentette be, hogy érkezik a GeForce RTX legújabb, 30-as szériája, benne az RTX 3090, az RTX 3080 és az RTX 3070 GPU-kkal, az Acer pedig megerősítette, hogy ők is támogatni fogják az újgenerációs videokártyákat, melyek a Predator Orion asztali PC-kbe fognak bekerülni.

a-predator-orion-asztali-pc-kbe-is-bekerulnek-az-rtx-3000-es-videokartyak.jpg

A maximális hűtési hatásfok érdekében három darab ARGB Predator FrostBlade ventilátorral felszerelt Predator Orion 9000 akár RTX 3090 GPU-val és akár Intel Core i9-10980XE Extreme Edition CPU-val is rendelhető lesz, így a legújabb játékok is gond nélkül bírják a legmagasabb beállításokat. Az Intel Core i9-10900K CPU-val szerelt Orion 5000 esetében szintén választható lesz az RTX 3090, míg az akár Intel Core i7 processzorral is kérhető Predator Orion 3000 esetében az RTX 3070 jelenti a csúcsot.

“Az Acer nagyon izgatott, hiszen a legújabb NVIDIA GeForce RTX 30 sorozatú GPU-kat integrálhatjuk asztali PC portfóliónkba, konkrétan a Predator Orion gaming PC-sorozatba. Minden olyan gamernek, kiknek a mindent áttörő teljesítmény az elsődleges, a Predator asztali megoldások a legújabb GPU-kkal a legjobb megoldást jelentik, a játékélményből így kihozhatják a tényleges maximumot” – mondta Jeff Lee, az Acer IT termékmenedzsere.

“Az új Predator Orion gaming asztali PC-k esetében az új GeForce RTX 30 sorozatú GPU-palettánk hozza el a mindent elsöprő teljesítményt a gamerek számára. A legújabb GPU-k az NVIDIA Ampere 2 architektúrájára épülnek, így a legrealisztikusabb megjelenítést teszik lehetővé jelenleg grafika téren, továbbá a hihetetlen AI-opciók eddig nem látott szintekre emelik a játékélményt” – nyilatkozta Matt Wubelling, az NVIDIA GeForce marketingese.