• Változtatásokat kap a Rainbow Six: Siege
  • Hasonló kijelzőt kap a Casual és a Ranked playlist
  • Jövőre jön a Hardcore playlist

Nem sokkal a december elsejei megjelenés után a Ubisoft már készíti is a Rainbow Six: Siege első nagyobbnak nevezhető változtatásait, jövőre pedig bemutatják a Hardcore playlistet, azoknak, akik igazán kemény kihívást szeretnének maguknak.

A kisebb változások még decemberben megérkeznek, és ez nem más, mint a kijelző egységesítése a Casual és Ranked playlist között -- a különbség csak annyi, hogy Kill Cam nincs Rankeden, míg a Spawn Vote Casualon marad el, illetve egy Casual meccs kevesebb körből állhat.

A Ubisoft magyarázata erre az, hogy így Casual játékosok belekóstolhatnak a Ranked izgalmaiba, anélkül, hogy újra kellene tanulniuk a kezelést, míg a Ranked veteránja ismerős terepen kísérletezhetnek az új ügynökökkel, anélkül hogy viselniük kellene a komolyabb versengés nyomását.

Ami a Hardcore Playlistet illeti ez jelenleg is tervezés alatt áll, de azt már tudjuk, hogy alaposan megcsonkított kezelőfelülettel kell majd játszani: csak a célkereszt, az életerő és az iránytű kijelzője marad, minden másról le kell mondani, így arról is, hogy lássuk, hol egy gránát, hol vannak a csapattársaink, és mikor kell újratölteni.

A Hardcore Playlist valamikor a jövő év elején fog bemutatkozni, de hogy mikor, azt még pontosan nem tudjuk, bár prioritást élvez ennek kidolgozása. Addig a Hardcore Playlist szerepét a Custom games opcióban beállított Hardcore pre-set tölti be.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!