A Razer HyperScroll dönthető egérgörgővel, teljes alulvilágításos, 13 zónás Chroma világítással, 3. generációs Razer optikai kapcsolókkal, 90 millió kattintásos élettartammal, Focus Pro 30K érzékelővel és még sok egyébbel a Basilisk V3 Pro minden eddiginél több technológiát vonultat fel. A Razer Basilisk V3 Pro a Razer eddigi legfejlettebb gamer egere, amely a Razer HyperScroll Tilt Wheel (dönthető egérgörgő), a 3. generációs Razer optikai egérkapcsolók, a 10+1 programozható gomb, a Razer Focus Pro 30K optikai szenzor, a Razer Mouse Dock Pro és a Wireless Charging Puck (mindkettő külön megvásárolható) eszközök, és még sok egyéb tulajdonsága révén új mércét állít a rajongó játékosközösség számára.

A testreszabhatóság új szintje

A Razer Chroma RGB technológiája által hajtott Basilisk V3 Pro teljes alulvilágításos 13 zónás Chroma világítással rendelkezik, így lehetővé teszi a játékosok számára, hogy több mint 16,8 millió színnel és számtalan fényeffektussal alakítsák kedvükre az egyes zónákat, miközben a több mint 200 Chroma integrációval rendelkező játék történéseire reagáló fényhatásokkal is nagyobb immerziót érhetnek el. A díjnyertes Razer HyperScroll Tilt Wheel (dönthető egérgörgő) használatával a játékosok vagy a szabad pörgetés módban száguldhatnak végig a tartalmakon, amíg meg nem állítják a görgőt, vagy a tapintható görgetési módra kapcsolhatnak a pontosabb és jobban érzékelhető visszajelzés érdekében, amely ideális a játékokban a fegyverek vagy képességek közötti váltás során.

Páratlan teljesítmény

A kategóriában legjobb pontosság, a nagy intenzitású, alacsony késleltetésű játék, a megnövelt tartósság és sebesség mind-mind olyan jellemzők, amelyek tökéletesen összefoglalják a Basilisk V3 Pro újgenerációs képességeit. A 99,8%-os teljes felbontási pontosságot elérő Focus Pro 30K optikai szenzor a legmagasabb szintű játék során elért csúcsteljesítmény érdekében olyan mesterséges intelligencia funkciókkal rendelkezik, mint például a Smart Tracking (intelligens követés), a Motion Sync (mozgás-szinkronizáció), vagy az Asymmetric Cut-off (aszimmetrikus lehelyezési távolság). A Smart Tracking (intelligens követés) funkcióval a Basilisk V3 Pro automatikusan a különböző felületekhez kalibrálja magát, így - függetlenül attól, hogy milyen felületen használják - képes az egyenletes emelési távolságok tartására, biztosítva a játékosok számára a jobb irányíthatóságot és nagyobb pontosságot, még akár üvegfelületeken is.

A RAZER BASILISK V3 PRO-RÓL

  • 10+1 szabadon programozható gomb
  • Négyirányú Razer™ HyperScroll dönthető egérgörgő elektronikusan működtetett recézett, valamint szabad pörgetés módokkal
  • Razer™ HyperSpeed Wireless (több-eszközös támogatással), Bluetooth, valamint vezetékes csatlakozás a Razer™ Speedflex Type-C kábelen keresztül
  • Akár 90 órás akkumulátor üzemidő (HyperSpeed)
  • 13 Razer Chroma™ RGB világítási zóna, teljes alulvilágítással és 16,8 millió testreszabható színlehetőséggel
  • Focus Pro 30K optikai érzékelő
  • Másodpercenként akár 750 hüvelykes (IPS) / 70 G-s gyorsulás
  • 3. generációs Razer™ optikai egérkapcsolók
  • Fedélzeti memória (4+1 profil)
  • Körülbelüli méret: 130,0 mm / 5,11 hüvelyk (Hosszúság) x 75,4 mm / 2,96 hüvelyk (Fogásszélesség) x 42,5 mm / 1,67 hüvelyk (Magasság)
  • Körülbelüli tömeg: 112 g / 3,95 uncia (kábel nélkül)
  • Dokkoló kompatibilitás: kompatibilis a Razer Mouse Dock Pro és a Razer Wireless Charging Puck eszközökkel (mindkettő külön vásárolható meg)