• Partnerséget jelentett be az AOC és a Red Bull Racing Esports
  • A monitorgyártó fogja felszerelni a szimulátorpilóták versenyállomásait

Évről évre egyre nagyobb figyelmet kap az e-sporton belül a szimulátorversenyzés, ezen ágazat egyik legsikeresebb szervezete, a Forma-1-ben is jelenlévő energiaital-gyártóhoz tartozó Red Bull Racing Esports pedig most igen komoly új partnerrel gazdagodott, a jövőben ugyanis az AOC fogja szállítani számukra a monitorokat.

a-red-bull-versenyzoi-mostantol-aoc-monitorok-elott-nyomhatjak-a-gazpedalt.jpg

A Red Bull Racing Esports az elmúlt két évben megnyerte az F1 Esports Series konstruktőri bajnokságát, iRacingben Sebastian Job tavaly világbajnok lett, a Forza csapat pedig a LeMans Esports címet hozta el. A pilóták mostantól az AOC AGON AG273QZ, illetve az ívelt AOC AGON AG273QCX előtt nyomhatják a gázpedált.

„A Red Bull Racing Esports szimulációs autóversenyzők már bizonyították a képességeiket és a csúcsra fognak vezetni. Az ő visszajelzéseik alapján szeretnénk a szimulációs autóversenyzők igényei szerint tovább formálni az AOC monitorokat és a tehetségükkel még magasabb szintre emelni a teljesítményüket” – nyilatkozta Stefan Sommer, az AOC marketing- és üzletvezetési igazgatója.

„Ez az új partnerség az AOC-val a szimulációs versenyzési programunk minden aspektusát áthatja. Egy olyan kompetetív sportban, ahol néhány tized- vagy századmásodperc is számít, a magas frissítési gyakoriság és a villámgyors válaszidő nagyon fontos a járművezetőink számára ahhoz, hogy a mezőny élvonalában maradhassanak. Az AOC csúcskategóriás monitorai kifejezetten gaminghez kerültek kifejlesztésre és elősegítik a versenyelőnyt a versenyzőink számára” – tette hozzá Oliver Hughes, a Red Bull Racing marketingigazgatója.