• Készül a Resident Evil 7 -- legalábbis állítólag
  • Horrorjáték lesz
  • A P.T. tervezője segített be
  • Bemutató az E3-on lesz

A Resident Evil 6 (teszt itt) annyira rosszul sikerült, hogy akár azzal is viccelődhetnénk, hogy a Capcom teljes hátraarcot rendelt el, és az utóbbi években, biztonsági játékot játszva, a klasszikus címeket adták ki újra, illetve mellékhajtásokkal töltötték be az űrt -- persze, már a Resident Evil 5 sem volt az a játék, amit sokan vártak, a rajongók pedig mostanra alaposan kiéheztek egy olyan folytatásra, ami nem az akciót, és pláne nem a multiplayer lövöldözést (Umbrella Corps, ugyebár) helyezi a középpontba, hanem a rettegést és a túlélést, ahogy azt az első részek annak idején olyan jól tették. Na, ha lehet hinni a pletykáknak, akkor a Resident Evil 7 pontosan ezt fogja adni.

Egy játékipari elemző, egy bizonyos Dr. Serkan Toto állt elő a hírrel, miszerint a Resident Evil 7 már fejlesztés alatt áll, és visszatér a horror gyökerekhez, és, ahogy ő fogalmazott, a Capcom lényegében tiszta lappal fog kezdeni.

További részleteket nem tudunk meg, illetve annyit igen, hogy a tervezésben a Kojima Productionst megjárt, korábban a MGS 5-ön és a P.T.-n is ügyködő Jordan Amaro segédkezett, az első bemutatóra pedig cirka egy hónap múlva kerül sor, az E3 keretében.

resident-evil-zombi.jpg