Már többször jött hír egy lehetséges Rocksteady Superman játékról, Dzséjt pedig januárban arról értekezett, hogy az Acélember miért lenne minden idők legrosszabb játék-főszereplője. Nos, a Rocksteady nem osztja Dzséjt véleményét, ugyanis egy 4Chan-ről származó szivárgás szerint egy nyílt világú Superman játékot fejleszt. Ez persze még csak pletyka, egészen addig, amíg a hír megerősítésre nem kerül. Hogy mit lehet várni?

Unreal Engine 4 motort, az Arkham Knight világánál háromszor nagyobb Metropolist,  Brainiacot főellenségként, félig rombolható környezetet, a repülés harcba integrálását, az Arkhamverse világát, és rengeteg utalást a Superman lore-ra. Ja, és nem Clark Kent lenne a főszereplő.

A Rocksteady végső célja egy Igazság Ligája cím a hírek szerint, ugyanakkor előbb ezt a Superman kell összeraknia, a bejelentésre pedig a szivárgás szerint még az E3 előtt sor kerülhet. A játékkiállításon pedig már játékmenetet is megmutathatnak, kíváncsian várjuk. Alább az egyetlen kiszivárgott  kép, lessétek meg!

supermanleak-555x843.jpg