• Ingyenes a BalanCity
  • Az Indiegala oldaláról szerezhető be

Az elmúlt napok kifejezetten véres és erőszakos címei után ezúttal egy jóval békésebb ingyenes játékkal rukkolt elő az Indiegala. Őrültségből mindenesetre itt sem lesz hiány, a legújabb ingyenes alkotás, a BalanCity lényege ugyanis az, hogy egy platformon egyensúlyozva kell minél magasabb várost építenünk – az egész lényegében olyan, mint a SimCity és a Jenga találkozása.

a-simcity-talalkozik-a-jengaval-az-indiegala-legujabb-ingyenes-jatekaban.jpg

Maga az építkezés teljesen kötetlen, ugyanakkor nemcsak a gravitáció törvényeivel kell megküzdenünk az eredetileg 2015-ben megjelent játékban, hiszen idővel természeti katasztrófák, ufótámadások és szörnyek is nehezítik a dolgunkat. De akadnak speciális pályák is, ahol limitált erőforrásokból kell gazdálkodnunk, mint ahogy olyanok is, ahol valódi látványosságok másait kell felépítenünk.

A BalanCity beszerezéséhez el kell látogatnotok erre az oldalra, majd egy regisztrációt / bejelentkezést követően kicsit lejjebb görgetni, ahol a "Download" résznél hozzáadhatjátok a játékot a könyvtáratokhoz. Ezután a profilotoknál a "My Library" menüpont alatt a "Showcase" résznél találjátok meg, ahonnan indíthatjátok is a letöltést.