• Egyelőre nem kapott pontos premierdátumot a When You Finish Saving The World
  • Főszerepben Finn Wolfhard (Stranger Things) és Julianne Moore (Magnólia)
  • A tizenéves Ziggy zenei és szerelmi szárnybontogatásai közben anyjával konfliktusokba keveredik

A legtöbb szerelmes film ott ér véget, amikor a pár érzései a csúcsra hágnak és szinte valamennyi hőstörténet elbúcsúzik protagonistájától a világ megmentését követően. A When You Finish Saving The World ezzel szemben címe alapján ott kezdődik, ahol a legtöbb történet lezárul, a harmonikus állapotot követő mindennapos konfliktusokra koncentrál. Hogy pontosan mire is utal az elnevezés, az csak a közelgő, pontosan nem meghatározott premier után derül ki, mindenesetre a film alapszituációját ismerjük.

A film előzetesében anya-fia kapcsolat képe bontakozik ki Finn Wolfhard (AzStranger Things) és Julianne Moore (Magnólia, Don Jon) tálalásában. Evelyn nehéz helyzetű fiatalokat segít, miközben igyekszik terelgetni szabad szellemű gyerekét is. A David Bowie ikonikus perszónájához hasonlóan csak Ziggynek becézett fiú YouTube-gitáros karrierjét egyengeti és egyre jobban belehabarodik egy lányba az iskolában.

mv5bmwyynmi1ndktngvloc00nzkzltlimtytodnkywqyyjlkn2uwxkeyxkfqcgdelqxvymtmymdyynta0v1.jpg
(A kép forrása: IMDB)

A film a legnagyobb indie-függetlenfilmes stúdió, a Fehér éjszakákA csiszolatlan gyémánt, a Lady Bird, az Ex Machina és a Minden, mindenhol, mindenkor számára is otthont adó A24 égisze alatt készült. A mindennapos élethelyzetekbe, társadalmi viszonyokba betekintő alkotás a Tintahal és a bálna és a Zombieland főszereplőjeként megismert Jesse Eisenberg bemutatkozó rendezése.