A mai nap megjelent a Call of Duty: Ghosts, a tesztek pedig az embargó feloldásával egy időben nyilvánosságra is kerültek -- az eddig befutott értékelések alapján az általános vélekedés egészen pozitív lett, a kritikusok többségének tetszik az Infinity Ward legújabb alkotása.

A Call of Duty: Ghosts 70-80% körüli értékelésekkel nyitott, s legtöbben a dicséretek között a továbbra is adrenalinpumpáló játékmenetet és a jó multiplayer módot hozták fel, ám abban jó formán mindenki egyetért, hogy nincs igazán új a nap alatt, ugyanis minden nagyon ismerősnek hat.

Az értékelők közül az IGN, az Official Xbox Magazine, az Official PlayStation Magazine és a Gamespot volt a leginkább nagylelkű 80%-os vagy a feletti tesztekkel, míg a többiek, a Eurogamer, a Joystiq, a VideoGamer és a GameTrailers inkább már 70% körül jutalmazták a programot. A legszigorúbb a Kotaku újságírója volt, aki egyelőre nem ajánlja a játékot, illetve a Polygon is szőrös szívű volt, mondván, a Call of Duty: Ghosts nem elég ambiciózus.

A játékosok többsége a szokásához híven most is csak két végletben gondolkodik: a Metacriticen zömében vagy abszolút tökéletes, vagy borzasztó, a játékot pokolba kívánó, komolytalan vélemények sorakoznak.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!