• Befutott a Doom Eternal: The Ancien Gods – Part 2
  • Ez a Doom Eternal utolsó DLC-je
  • Mely rengeteg kihívással és egy brutális főellenféllel várja a játékosokat

A Doom Eternal 2016-os elődjéhez képest érezhetően nehezebb lett, ez pedig hatványozottan igaz a The Ancient Gods – Part 1 DLC-re, ami még az alapjátéknál is több kihívást tartogatott. Ha pedig valaki attól félt volna, hogy az id Software a The Ancient Gods – Part 2 esetében már visszább vesz a tempóból, nyugodjon meg: a Doom Eternal második kiegészítője pont olyan keményre sikeredett, mint az elődje.

doom-eternal-ancient-gods-part-2-boss-01.png

Minderről a játék rendezője, Hugo Martin, nyilatkozott nemrég, aki elmondta, hogy a The Ancient Gods – Part 2 főellenfele, a Dark Lord, szerinte a legjobb boss, akit a Doom Eternal fejlesztése során összehoztak. A rendező továbbá azt is hozzátette, hogy ez az összecsapás inkább érződik majd PvP, semmint PvE harcnak, ugyanis a Dark Lord mindenre képes, amire mi is, ezeket a mozdulatait pedig gátlástalanul ki is használja ellenünk.

További jó hír lehet, hogy bár a Doom Slayer története véget ér a Doom Eternal: The Ancient Gods – Part 2-vel, az id Software magát a Doom univerzumot természetesen nem jegeli. Hugo Martin szerint sok történet lapul még ebben a világban, aki pedig nyitott szemmel játssza végig a DLC-t, az azt is láthatja majd, merre terveznek továbbmenni az IP-vel.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!