• A Take-Two vezérigazgatóját Dan Houser távozásáról kérdezték
  • Szerinte nem lesz hatással a Rockstar Gamesre
  • A kiadó teljesen elégedett a stúdióval

Két nappal ezelőtt érkezett a hír, miszerint a Rockstar Games egyik alapítója és kulcsfigurája, Dan Houser márciusban elhagyja a stúdiót, ami sokak aggodalmát váltotta ki - a tulajdonos Take-Two részvényei is estek a hír hallatán. Streuss Zelnick vezérigazgató szerint azonban aggodalomra semmi ok: ő úgy gondolja, Houser távozásának nem lesz semmiféle hatása a csapatra - már csak azért sem, mert valójában már 2019 tavasza óta nem dolgozott aktívan.

a-take-two-nem-aggodik-szerintuk-minden-rendben-a-rockstarnal.jpg

Nyilván felmerült az is, hogy mi lesz a társalapítóval és Dan testvérével, Sam Houserrel, ő azonban Zelnick szerint teljesen elhivatott.

"Nem szeretek mások nevében beszélni, de magabiztosan állíthatom, hogy Sam rendkívül elhivatott a vállalat felé. Sam és én szoros munkakapcsolatot ápolunk, és óriási öröm számomra, hogy Sammel és a Rockstar-csapattal dolgozhatok együtt" - mondta a vezérigazgató.

Zelnick hozzátette azt is, hogy maximálisan elégedettek a stúdióval, akik szerinte jobban teljesítenek, mint eddig bármikor, köszönhető a Red Dead Online és a GTA Online sikereinek.