• A single player játékokról beszélt a Take-Two elnöke
  • Strauss Zelnick szerint továbbra is ez lesz náluk a fő csapásirány

Sok kiadó rájött arra, hogy a multiplayer játékok élő szolgáltatássá változtatásával és a mikrotranzakciók bevonásával nagyon komoly bevételekre lehet szert tenni, ugyanakkor továbbra sem ez az egyetlen járható út: a Take-Two vezérigazgatója, Strauss Zelnick a napokban úgy nyilatkozott, hogy továbbra sem tud egyetérteni azokkal a kijelentésekkel, melyek szerint a single player játékok halottak lennének.

a-take-two-tovabbra-is-elkotelezett-a-single-player-jatekok-irant.jpg

"Néhány évvel ezelőtt volt egy vita arról – nem nálunk, hanem egyes versenytársainknál –, hogy a single player már halott, a jövőt pedig a multiplayer jelenti. Mi azonban nem hittünk ebben, ezt nyilvánosan el is mondtam, és a csapataink sem hiszen ebben" – mondta Zelnick a legutóbbi üzleti jelentést követő konferencián.

Zelnick szót ejtett a Rockstar Gamesről is, akik szerinte arra hivatottak, hogy erőteljes, sztorivezérelt single player élményeket gyártsanak. Mindig is ez volt az első számú csapásirány a csapatnál, a multiplayer pedig – gondolva itt a GTA Online-ra – mindig csak ezután következett, és ez a jövőben is így lesz az elnök szerint.