A Titanfall 2 nem hozta a számokat, gyengén rajzolt és később a digitális eladások is gyengén teljesítettek. Andrew Wilson összefoglalója alapján azóta sem hozta azokat a bevételi adatokat, amiket az EA elvárt tőle. Persze aki beteszi a játékát egy Battlefield és egy Call of Duty közé, az azért ne csodálkozzon – mondjuk, úgy tűnik, nem is teszik.

„Nem látjuk az alulteljesítést ebben az esetben. Már bebizonyítottuk, hogy a remek játékok szervezete vagyunk, és képesek vagyunk azokat hónapokon, gyakran éveken át értékesíteni azokat” – mondta Wilson, majd példának hozta a Battlefield 4-et, ami évekkel a megjelenése után is jól hozott a konyhára, egészen addig, amíg meg nem jelent a Battlefield 1.

„Szóval úgy gondoljuk, hogy a Titanfall az egyik legjobb játék ebben az évben, és az egyik legjobb a konzolgenerációban” – folytatta. „És egy nagyszerű előéletű, elkötelezett csapat áll a rendelkezésünkre, akik támogatják a közösséget és számítunk arra, hogy ez a közösség csak növekedni fog a következő üzleti évben.”

Tehát úgy tűnik, hogy az EA eleve hosszú távban gondolkodott a Titanfall 2 esetén, és bár nem hozta az előzetes elvárást, egyáltalán nem írták le a programot. Ami jó, mert talán így pár év múlva van esély egy Titanfall 3-ra. 

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!