• 127 GB-ot nyom a Microsoft Flight Simulator, melyet a játékon belül kell letölteni
  • A Valve megerősítette, hogy ez nem számít bele az első két órába
  • Microsoft Flight Simulator teszt

A Steam szabályzata a digitálisan megvásárolt játékok kapcsán tiszta és egyértelmű: ha valamivel kevesebb mint két órát játszottál, akkor indok nélkül elállhatsz a vásárlástól, és visszakapod a pénzedet. Igen ám, de mi van akkor, ha az első két óra a töltőképernyő bámulásával telik? Ez a kérdés merült fel nemrég sokakban a Microsoft Flight Simulator kapcsán, ahol a Steamről csak egy 532 MB-os klienst kell letölteni, a maradék 127 GB pedig már a játék elindítása után csorog le – ami így már beleszámít a Steam számlálójába.

a-valve-megnyugtatott-mindenkit-a-microsoft-flight-simulator-visszavaltasaval-kapcsolatban.jpg

Sokan nyilván már a letöltéssel kicsúsznak a két órából, hiszen tetemes adatmennyiségről van szó, a Valve azonban igyekezett mindenkit megnyugtatni.

"Az az idő, ami a további tartalmak letöltéséhez szükséges, nem fog beleszámítani a visszaváltási keretbe" – nyilatkozta a Valve marketing-alelnöke, Doug Lombardi.

Lombardi hozzátette azt is, hogy a Microsofttal közösen már dolgoznak azon, hogy javítsanak a játékon ilyen tekintetben. A 2 órás határidő miatt mindenesetre nem kell aggódni, az ugyanis csak a letöltés után indul el hivatalosan.