Ha van ikonikus horrorfilm, akkor az mindenképpen A dolog, John Carpentertől, a horror műfaj ma még élő mesterétől, bár ő ezt a titulust kikéri magának. Az más kérdés, hogy a Masters of Horror-sorozat Cigarette Burns epizódjával is kiérdemelte magának. Aki a nyolcvanas és kilencvenes években falta a filmeket, az tuti találkozott a nevével, elég csak olyanokra gondolni, mint a Halloween, A köd, vagy A sötétség fejedelme. De az biztos, hogy a Halloween mellett a The Thing hagyta a legnagyobb nyomot, viszont a slasherrel ellentétben nem is annyira a műfajban, mint inkább a zsáner rajongóinak életében, hiszen rengetegen a valaha készült egyik legjobb horrorfilmnek tartják a tudományos-fantasztikus köntösbe bújtatott testhorrort.

pcgurupinball-fx-john-carpenter-thething-a-dolog-horrorfilm-horror-chucky-gyerekjatek-deady-by-daylight-duke-nukem-universal-flipper-1.jpg

A The Thingből már több társasjáték és videójáték is készült, utóbbiból is akadt emlékezetes, a túlélőhorror műfajban, a Resident Evil nyomán, most azonban, november 30-án, egészen új formában tér vissza a téma a videójátékos palettára. Történt ugyanis, hogy a Universallal meglévő kollaboráció keretében a Zen Studios új asztallal bővíti a Pinball FX kínálatát, és ez természetesen nem más, mint az 1982-es film, az eredeti The Thing adaptációja. Kár, hogy az előzmény nem kap egy hasonló asztalt, és kerül fel egyben a kiegészítő, de jó eséllyel így is rengetegen fognak ráugrani a Pinball M elnevezésű frissítéssel a játékra, amelyen belül Chucky és a Dead By Daylight is bekerül a kínálatba. Így van, a Pinball FX innentől szó szerint Gyerekjáték lesz. Akarsz vele játszani?