Az elmúlt év sikerjátéka a Witcher 3 volt (a PC Guru olvasóinak a körében az év játéka lett), ami nem csak napokra és hetekre ejtette rabul a rajongókat, hanem jóval a végigjátszás után is bennragadt a fejekben Geralt és kalandjai -- egy rajongó odáig ment, hogy összeállított egy álomszereposztást egy képzeletbeli filmhez vagy sorozathoz.

AngryRedditorsBelow elképzelésébe személy szerint nehezen tudok belekötni; eszembe se jutott, de így hogy előttem van, rádöbbentem, hogy Mads Mikkelsen egész jó Geralt lehetne, de ugyanígy Emma Watson és Eva Green is ideálisnak tűnik Ciri illetve Yennefer szerepére -- egyedül Emma Stone-ban nem látom a Triss Merigoldot.

witcher-3-szereposztas-teaser.jpg

Klikk a képre, ha a többi szereplőt is látni akarod.

A Platige Image egyébként tavaly jelentette be, hogy 2017-ben jelentkeznek az első Witcher filmmel, amihez The Witcher és a Lesser Evil rövid történetek jelentették az inspirációt. A forgatókönyvet Thania St. John írja, míg Tomasz Bagiński a rendező szerepét tölti be, a vicc kedvéért pedig most tegyük fel, hogy téged bíztak meg a szereposztással. Te kiket választanál?