A hétvégén írtunk a magyar White Rabbit Games boszorkánykonyhájában készülő Adorables című játékról, amiben édibédi nünükéket irányítva vívhatunk meg egymás vagy a gép ellen. A játék egyelőre PC-re és Androidra készül el, de a fejlesztők célba vettek további platformokat is. Hogy ezt és további célkitűzéseik még teljesülhessenek, a ti segítségeteket kérik az Indiegogón.

A minimális célkitűzés az 5000 dollár összekalapozása, ezt az összeget főleg a hardver- és szoftverttámogatásokra, a lokalizációk elkészítésére, további hangok és zenék rögzítésére fordítanák, de ahogy elérik a különböző mérföldköveket, úgy lesz egyre nagyobb a tét. Megjelenne az Adorables iOS-re, Windows 8-ra, Ouyára, bekerülnének új játékmódok (Bombing Run), és végül, de nem utolsósorban, elkészülhetne akár a PS4-es változat is.

A White Rabbit Games szerencsére nem árul zsákbamacskát, az Adorables demóváltozatát ti is kipróbálhatjátok Windows és Android platformokon, így magatok is meggyőződhettek róla, milyen imádnivaló játék.