• Augusztus 6-án jön az új Hearthstone kiegészítő, a Scholomance Academy
  • A Blizzard bejelentette, milyen ajándékokra számíthatunk

Két héttel ezelőtt mutatkozott be a Hearthstone legújabb kiegészítője, a Scholomance Academy, mely az eredeti tervekhez képest két nap csúszással, augusztus 6-án, vagyis jövő hét csütörtökön fog megjelenni. Most pedig megérkezett az új kártyaszettet előkészítő, illetve néhány javítást és Battlegrounds újdonságot tartalmazó 18.0-s sorszámú patch, mellyel párhuzamosan a Blizzard bejelentette, hogy milyen ajándékokra és jutalmakra számíthatunk.

ajandek-legendary-kartyaval-es-6-ingyen-pakkal-jon-a-hearthstone-uj-kiegeszitoje.jpg

Ahogy azt már megszokhattuk, ezúttal is jár majd mindenkinek egy ajándék véletlenszerű Legendary lap az új csomagból, melyet az első bejelentkezéskor fog megkapni az augusztus 6-i megjelenést követően. Emellett augusztus 6-án, 7-én, és 8-án kapunk egy-egy nagyon egyszerű Legendary Questet is, melyekért 2-2 Scholomance Academy pakk lesz a jutalom. Érdemes tehát addig kipucolni a napi küldetéseket, hogy ne vesszenek kárba, hiszen ezek mindenképpen felülírják őket, ha nincs üres hely!

A Scholomance Academy két fő újítást fog behozni a játékba. Az egyik a Spellburst kulcsszó: ez minion kártyákon fog szerepelni, és a kapcsolódó képesség akkor sül majd ki (egy alkalommal), amikor kijátszunk egy varázslatot. A másik pedig a kétszínű lapok bekerülése, melyeket két class is tud használni, némi átfedést hozva ezáltal a jellemző mechanikák terén.